Tolong baca

Minta tolong jawab sbb saya first mom xtau ini normal atau tidak Saya ambil perancang suntik tiap 3bulan tapi saya baru first suntik.. Nak tanya saya haid 4hbmei hingga 20hbmei(17hari) Darah keluar 17hari tanpa henti sbnarnya tak banyak pun tapi tetap ada kluar walaupun sikit... 20hbmei darah stop dan baru2 ni skrng 30hbmei minggu lepas darah kluar lagi sampai skrg sama jga darah ttap kluar walaupun sikit Dan bagian bawah perut saya kadang sakit Saya risau adakah ini normal atau tidak Tolong jawab ada yg sama mcm saya tak??? Dalam sebulan cuma 10hari je saya stop Kira mcm sebulan saya period sedih nya hormon xstabil lepas beranak ni #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

5 Balas

Darah yang keluar lebih daripada 15 hari dikira istihadhah. Maksudnya perancang tu tak sesuai dengan awak. Kena consult semula dengan doktor.

4mo ago

ohh yakee ok terima kasih awk