Muntah teruk

Minggu ke 12 normal ker mabuk teruk. Tak boleh masuk makanan terus muntah habis habisan. Sampai hilang tenaga sebab asal makan jer muntah

6 Balas

Normal sis . Memang waktu2 minggu tu memang masa mabuk teruk . Saya start 12 minggu jugak asal makan je muntah . Sampai terpaksa cuti masak sebab bila bau menumis tu pun boleh buat muntah . Minum air masak pun muntah 😅 Air lemon je yg tekak boleh hadam 🤣 So hari2 lah buat air lemon sampai la dah masuk 18/19 minggu tu baru lah slow2 mabuk tu takde .