🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!

MINGGU AKHIR! Siapa agaknya pemenang bertuah kita bulan Disember ini? Jangan tunggu lagi, jom sertai di sini! https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-vacuum-hebat-ini/1326

🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!
222 Balas

'Hari 5, 27 December 2021' Selesai log in 5 hari😊, semoga ada rezeki untuk menang Dyson Omni-Glide ini. Aamiin 🤲🤲. Sekiranya dapat memenangi Dyson Omni-Glide boleh IA memudahkan saya membersihkan rumah saya serta dapat mengurangkan sedikit pergerakan saya yang baru sebulan bersalin ceaser ini, tidak perlu la saya terbongkok2 membersihkan sudut2 yang tidak dapat dijangkaui.