🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!

MINGGU AKHIR! Siapa agaknya pemenang bertuah kita bulan Disember ini? Jangan tunggu lagi, jom sertai di sini! https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-vacuum-hebat-ini/1326

🎄 Jom Menang Vacuum Hebat Ini!
222 Balas

hari pertama 26/12/2021 semoga ada rezeki saya dan keluarga memenangi vacuum Dyson Omni Glide ini.saya memang mengidamkan vacuum dyson INI.tapi atas faktor kewangan saya tidal dapat memenuhi impian saya..saya hanya suri rumah sepenuh masa Dan hanya suami sahaja yang bekerja.jika saya bernasib baik memenangi vacuum dyson INI,saya akan memanfaatkannya sebaik2nya.dyson akan memudahkan kerja2 saya di rumah dengan pantas Dan bersih serta selamat.selamat hari Natal.Merry Krismas