Teka, SPAM JAWAPAN & Menang sekarang!

Min nak bagi poin PERCUMA lah untuk seorang pengguna yang bertuah malam ni😍 Haah poin tu nanti boleh tebus ganjaran best TAP tau, PERCUMA je😘 Siapa agaknya boleh teka, beg tangan mana satu yang min suka dekat bawah ni eh👜 Siapa menang min reply komen okay! Spam je jawapan banyak-banyak, kot menang😍

Teka, SPAM JAWAPAN & Menang sekarang!
1346 Balas

3 because mothers' love to use these bags easy to carry diaper and baby stuff

no 2😂 saya komen 1 kali ja sebab saya penat baru balik dari pasar😂

Min kalau dengan anak no.3, Kalau jalan sorang mesti no.6

BEG TANGAN KESUKAAN MIN ? 'NOMBOR 6'

BEG TANGAN KESUKAAN MIN? 'NOMBOR 6'

Ofcourse no 2 .

Nom 3 !!

1 4 5