Komen & Menang Susu Formula Bubs Organic!

Menang Susu Formula Bubs Organic yang berharga RM138 PERCUMA!🥛 ☝️Jangan lupa untuk sertai di bahagian PERTANDINGAN sebelum mula komen jawapan yang betul di bawah ya👇 ✅ Jangan lupa untuk ikuti langkah-langkah di bawah ya😘 Semoga berjaya semua😍

Komen & Menang Susu Formula Bubs Organic!
4381 Balas

Anak Saya berumur 1 tahun 6 bulan. Susu Formula Bubs Organic Grass Fed® adalah terbaik untuk si manja saya kerana ia dirumus secara eksklusif daripada lembu yang diberi makan rumput organik. Oleh itu, ia bebas daripada sebarang GMO, bahan kimia, pengawet atau racun perosak. Susu ini mengandungi 16 vitamin, mineral, prebiotik, probiotik serta DHA dan ARA tambahan untuk membantu menyokong keperluan pemakanan dan perkembangan si manja. Susu Formula Bubs Organic Grass Fed® ini juga kaya dengan: -Asid lemak omega-3 -Vitamin E -Beta-karoten -Asid linoleat terkonjugasi (CLA) Seperti mana yang kita tahu, Omega-3 adalah asid lemak penting yang sangat diperlukan untuk kesihatan otak dan mata. Omega-3 tidak dapat dihasilkan oleh badan kita secara semula jadi melainkan melalui makanan yang dikonsume. Dari ladang hinggalah ke susu yang terhidang di atas meja kita, Susu Formula Bubs Organic Grass Fed® melalui quality control yang ketat dan terjamin. Oleh itu, kualiti susu formula ini tak dapat disangkal lagi.