Kencing Kotor & Kurang Slera

Mcm mna ye taknak bgi kencing kotor.. ? dah minum bnyk air kosong dah. Yg geram tu kencing kt rumah ok je jernih.. Elok nak gi klinik check up msa tu la nak kuning nye.. Nak kotor la.. ? ada tips tak utk elak dri kncing kotor? Lagi 1 sya ni muntah on off.. Tgok mkanan pn tak lalu.. Kna marah ngn nurse sbb berat turun. ?

1 Balas

Masa sebelum check kencing dkt klinik tu, make sure minum je air masak banyak2. Bwk je botol air. Sy buat macam tu. Tak boleh takde air 😅

4y ago

Ok sis.. Boleh try lpas ni