Cara cepat bukaan CM

Mcm mna Cara cepat bukaan cm Sbab sya dari pgi smpai ptng masih 3cm

Cara cepat bukaan CM
21 Balas

Tarikh sama mcm sy masok wad aritu.. Tapi sy stat masok ward kat hospital selayang 8/9/2020..bila dh masok ward kat hospital selayang ni satu je kite kena hadap katil penuh.. Time sy aritu 2 ari kene duduk kat depan kaunter ward Labour room tu sebb katil smua penuh.. 9/9 mlm pukol 11 malam baru dpt katil pastu pukol 3 pagi doc dtg check laluan masih 3 cm die jolok smpai liking.. Kol 7 pagi masok bilik ward Labour room smpai la pukol 7 malam laluan masih bukak 3cm....12 jam menapak kat bilik Labour room tu.. Pastu doc ckp x leh nk buat pe kene ceaser jugak.. So ceaser je la. Akhirnye keluar la baby.. 😁😁

4y ago

tu LA Demi anak trsyng snggup redo JK wlau pn sakit apa2 pun slmt brpantang juga sis sihat Ibu dn baby 🤲🤲😊😊