gosok gigi muntah ?

Mcm mana lg nak buat ye..tiap kali gosok gigi je muntah ? ada x yg macam saya? try gosok x pakai ubat gigi pun muntah.. alahan juga ke tu? Pelik juga.. Sblum pregnant xde pulak muntah bila gosok gigi..saya pulak ada slip disc, tiap kali muntah kan kena bongkok sikit, aduhhhh tahan je la sakit ?

27 Balas

Sama mcm sy sis..even dh masuk 32w still muntah bila gosok gigi..xtahu mcm mna cara xnk bg muntah..ubat gigi sentiasa bertukar still muntah..