⭐️ Minggu 3: Komen, Tag 3 Rakan & Menang

📣 Masuk Minggu Ke-3 #StayAtHome dan menang LG Smart Styler™ bernilai RM8,499!!🔥🔥 Jangan lupa sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/share-tag-menang/1176 Goodluck semua!!

⭐️ Minggu 3: Komen, Tag 3 Rakan & Menang
125 Balas

Smart Wardrobe LG, will keeps our clothes sanitised and smelling fresh. It very smart that it hygienically solutions, especially when it comes to things we touch and use frequently like our telekung, sejadah and sweater.

Done my week-3 task✔️ Semoga ada rezeki anak pertama saya. Nak sangat sangat LG Styler ni, sebab memang style betul. Memudahkan kerja kami sebagai suri rumah. #StayAtHome

Done.. moga ada rezki saya, anak dan suami...aamiin...sempena hari anniversary perkahwinan pada 9/9/2019 dan juga bufday husben saya harini 23/9/2019 ..aamiin ..

Done.. moga ada rezki saya, anak dan suami...aamiin...sempena hari anniversary perkahwinan pada 9/9/2019 dan juga bufday husben saya harini 23/9/2019 ..aamiin .