This Laziness

Masuk 6 weeks, sgt malas nk baring & tidur shj. X ada selera mkn. Batuk batuk mcm starting nk bawa ke muntah. X minta byk, selalu berdoa dipermudahkan, cukuplah kiranya ada selera mkn dan bertenaga sikit. ? What a life... ? Idk how you guys get through this all, but you guys are a fighter. Salute!

1 Balas

kan.. salute mommies yg berjaya pregnant dan melahir kn.. macam mane la struggle nak hadap morning sickness.. dgn support kiri kanan yg hambar.. ermmm..