APRIL 2020 BABY?

Hi Mama Ibu Mummy semua! Jom share ? Tarikh due? ??Dh scan tak? Baby bor or girl? ??Bulan & Tahun lahir si ibu Wlpn blm deliver lg, Nak tgk brp ramai yg sama result? Me: ✨22/4/2020 ✨Dh scan, stakat ni Doktor ckp girl tp xconfirm ✨Dec 1986 ?

78 Balas

Due 13/4/2020😘 Scan 20weeks aritu dia tutup la plk.. Hihi 😁😁 Bulan dpn nak scan lg, harap2 dia open la bg jelas boy or girl..

Same 22/4/2020 ❤️❤️❤️❤️ Puas pujuk akhirnya die Tunjuk pistol hehe Baby boy 😙 Mommy 1993 First pregnancy

Due 2/5/2020 tp naluri hati kuat ckp maybe akhir bulan 4 blh terberanak sbb ada gdm 😀 Gender : boy 👦 Mommy : mac 1985

Hai mommy 😍 Due: 22/4/2020 Scan: Baby boy Mommy: July 1991 Semoga dipermudahkan utk semua, aamin 😘🤲

Haii saya insyaAllah due date 15/4/2019 Dah scan dh dkt tapi dia tak tunjuk. Dia tunjuk bontot ajee. Saya 18/12/92

Eee sama lh due date u dgn ai 🙈🙈 scan hri tu pun doc ckp girl tpi tk confirm lgi . Nnti scan blik nk tgok .

10/4/2020. Scan baby girl. Hopefully girl la sbb beli baju byk yg comey2 pink gitu 😅😅 Ibunye lahir 1993.

🌼21 Feb 2020 (mungkin keluar awal bulan 2 sbb GDM😁) 🌼InsyaAllah Baby Girl💐 🌼12 September 1994 ✌️

4y ago

Ooo spatutnya bulan 4 ye.. mksdnya nnti baby kluar awl kene ceaser ke sis? Smoga dpermudahkan baby dan ibu sama2 sihat semasa melahir/dilahirkan 😊

Saya kahwin awal 🤭 Taknak tau jantina bayi biar kejutan dlm family saya hehe 😘 ❤19/06/2020 ❤2003

4y ago

Takpe, rezeki tuhan pengaturannya maha besar... semoga dpermudahkan ye sis 😊 baby kita sama lahir tahun 2020 😃

13/4/2020..Gender belum scan lagi..harapannya girl lah kali ni.. yg baby first boy..😁