Inflatable seat sesuai

Mak2 semua, benda ni sesuai untuk anak berapa bulan? Atau kena tunggu anak dah boleh duduk baru dapat guna

Inflatable seat sesuai
2 Balas

sebaiknye time ank dh boleh duduk sndiri ,atau mase dh boleh meniarap. tp x blh bg duduk lame2😊 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

I dh belik. Utk anak i and bg dia dudk tp x lama la. Bukn apa sis dia akrg suka angktkan badan ke depan mcm nak duduk so kita kasi support jela training dia hehe