Aurat baby bump???

Macam yg mommy² tau, skrg byk yg sharing pasal BABY BUMP itu AURAT. ya sis tau itu. tp baby bump jenis macamana aurat sebenarnya? Al kisahnya, sis ada share gambar mirror selfie. lengkap dengan tudung tutup dada, baju blouse longgar, tp nampak baby bump tu sbb perut dah besar. bukan baju jenis lekap dekat badan yg betul² mengikut bentuk perut dan badan. Seterusnya, ada hamba Allah yg kongsi status pasal BABY BUMP ITU AURAT. kalau dalam gambar sis ni, dia nak tujukan status tu, mungkin utk berkongsi ilmu, adakah betul sis tunjuk aurat? Kalau begitu, mungkin kita semua yg mak² ni tengah bawa perut besar, jangan keluar rumah lah, even pakai baju tertutup longgar dan sebagainya. Sebab itu juga dikira aurat. Berikan pandangan anda. Skrg nak share gambar pun fikir banyak kali 😭😭😭😭😭😭

1 Balas

hehehe kalau mcm tu xpe kot...jgn sdih2 sis...nak sorok mane laa kann perut kita ni...tp yg dimaksudkan tu yg sengaja kot..,mcm pakai baju ketat2...atau pon selak baju snap gmbar perut tu....