Ubat tambah darah maltofer

Macam mna nak mkn ubt maltofer utk naikkan hb? Ibu2 yg ambil ubt tmbh drh jenis maltofer bleh share tak? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

9 Balas

awak punya hb berapa? klau sy nurse suggest utk mkn 2biji sehari, pagi dan mlm tapi sy mkn je sekaligus..dan sy mmng tak hisap sy telan terus sbb haritu pernah hisap tak de kenaikan jadi pakar pemakann suggest utk telan terus..Alhamdulillah baru naik peningkatan nya

2y ago

lebih kurang sy jugak lah, awak try lah mkn 2 biji sehari..tapi jgn lupa bgtahu nurse awak mkn maltofer ye, nnti dia suggest nak mkn brape biji sehari..