Alahan teruk baru 7minggu 5hari

Macam mana ye nak hilangkan alahan teruk .. makan je muntah balik .. lepas tu lapar makan lagi .. muntah balik semula .. nak kata pening tu uish asyik pening je ..

18 Balas

saya masa 1st trimester pn alahan teruk smpai laa 15 week..xleh bau org msk, bau perfume, naik kete pn blh muntah..blh mkn jmbu batu je..kalau saya, spnjg alahan tuu suami hiris lemon nipis2 pastu letak dlm air suam pstu minum..tp jgn perah lemon tuu nnti gastrik sbb perut kita kosong sbb asyik muntah.. alhamdulillah minum tuu hilg rasa mual, nk muntah tuu sume..