Baby kicking

Macam mana rasa tendangan baby dalam perut kita yer? Saya sekarang pregnant anak sulong, baru 18minggu. Sepatutnya dah dapat rasa ke? Sebab saya konfius, macam x dapat rasa lagi je tendangan tu sekarang?

7 Balas

biasa 24 weeks-28weeks sis.. nnti 28 weeks nurse akn ajar cara2 kira pergerakan anak.. 10x sehari dri 9pg-9mlm.. 18weeks msih awal lg.. kalau rse pn mcm angin2 gitu je.. just enjoy the journey ya sis