bersalin Tanpa jahitan

macam mana korg buat? doc tak sempat gunting baby da keluar ke? baby kuar lajuu gitu je eh? currently sy consume minyak kelapa dara . sbb takut kene gunting ? . kalau mkn pun,tup² doc gunting jugak membazir jela mkn ubat ni? fobia kene jahit sebenarnya

7 Balas

Saya bersalin 1st haritu, bidan bg peluang cuba teran x gunting. Tp saya tak boleh haha. Lepastu bidan bgtahu, saya gunting sikit ye mcm tu hehe.

5y ago

aduhh seram hahaha😂🤣 harap² laa tak rasa langsung . sbb sy semua nurse buat sy rasa .