bersalin Tanpa jahitan

macam mana korg buat? doc tak sempat gunting baby da keluar ke? baby kuar lajuu gitu je eh? currently sy consume minyak kelapa dara . sbb takut kene gunting ? . kalau mkn pun,tup² doc gunting jugak membazir jela mkn ubat ni? fobia kene jahit sebenarnya

7 Balas

tp kn kalau nk ikutkan,kita xsedar pun bila masa doktor gunting,sbb kita tgh fokus meneran,tau2 kne jahit,,,tp untuk elak rasa terlalu sakit,,cara nk meneran tu kene btl,posisi duduk bg memudahkan bersalin

5y ago

hihi betul la . sbb sedara sy rasa semua , czer, normal n induce . dia tak tahan yg induce