bersalin Tanpa jahitan

macam mana korg buat? doc tak sempat gunting baby da keluar ke? baby kuar lajuu gitu je eh? currently sy consume minyak kelapa dara . sbb takut kene gunting ? . kalau mkn pun,tup² doc gunting jugak membazir jela mkn ubat ni? fobia kene jahit sebenarnya

7 Balas

tgk jnis kulit jgk sis..cam sy ank sulung mmg kna gunting tp ank 2nd alhamdulillah xkena gunting n koyak ckit je..pda hal ank sulung 2.5kg je..yg 2nd tu 3.2kg..adik ipar plak bsalin tnpa koyak lngsung..bby dia 3.1kg..nurse ckp sbb kulit dia jnis yg blh mregang n tebal ckit

5y ago

sy 15hb 🤭🤭 sis scan boy ke girl?