bersalin Tanpa jahitan

macam mana korg buat? doc tak sempat gunting baby da keluar ke? baby kuar lajuu gitu je eh? currently sy consume minyak kelapa dara . sbb takut kene gunting ? . kalau mkn pun,tup² doc gunting jugak membazir jela mkn ubat ni? fobia kene jahit sebenarnya

7 Balas

Dr. Imelda Balchin Fakta atau Mitos. Telan minyak kelapa dara memudahkan anda bersalin? Jawapannya: MITOS!

5y ago

in sha Allah..aamiin..tp bab jahit tu mmg pengalaman xleh nk dilupakan..kna plak jhit hidup2 tnpa bius kn..serammmmm