27 minggu baby tendang belum kuat tapi kena kira 10 kali tendangan kuat.

Macam mana eh? Nurse suruh saya start kira dah. Tendangan kuat baby… Tapi baby belum tendang kuat lagi 🥺 Mcm mana ni nak kira ni , jem lah 😫 Ada ke ibu2 yg baby dia tendang slow pun kira 1 tendangan 🥺 Tolong saya please #firstbaby

2 Balas

boleh aje dik. kira je mcm biasa. xpelah lebih 10 pun.. yg pasti bb bergerak. cuba try guna app ni pya kick counter tu.. bukan tendangan je yg ada.. 😂

2y ago

ohh iya ke… tulah kadang rasa mcm vibrate kat perut, confused apa benda tu 🥹😅