Emotionally unstable

Maaf yer kadang kadang saya rasa kesian dekat my husband, saya cepat merajuk, marah lepas tu nangis. Saya pun letih and takut husband sy benci perangai saya macam tu. Tapi dia selalu pujuk ckp, tak baik la mcm ni, kesian kat baby tu tak keluar lagi buat perangai macam ni, terus lemah saya dengar, tapi esoknyer jadi lagi. Kesian sgt sgt, kdg2 menggeletar sy time marah, sy marah bnd kecik je, dia tk tegur sy potong rambut, dia tidur awal, saya nak attention je kot. Tp dia sentiasa sabar and layan kerenah sy. Dia siap pujuk belikan sy chocolate sbb dia tau sy makan chocolate sy akan cool down. Walaupun sy tk suka manis, sy terpaksa mkn demi baby, sy tknak stress stress marah marah nnt sakit kesian baby. Boleh turunkan komen beri nasihat pada saya, sbb sebelum pregnant sy jenis happy go lucky & suka buat lawak.

8 Balas

Klu psl emosi ni, kita ja yg kena control. Jenis sy, sy cuba kawal sebaik mungkin walaupun ALAHAN TERUK smpi xmakan. Sy Xnak perangai xbaik lekat dekat anak dalam perut.. After maghrib sy buat sesi baca yassin utk diri dan ank. Insyaallah allah bantu kita.... 🤲🏻