Assalamualaikum dan selamat pagi? maaf gambar agak kotor sikit.

Maaf ya nak tanya. Baby saya kerap berak macam ni, hijau+kuning+lendir+agak cair. Baby meneran sampai merah muka. Dah hampir seminggu belarutan macam ni. Masa 1st day jadi. Dah jumpa & infom doc. Tapi sama jugak sampai harini? nak tanya kot ada yg berpengalaman & tahu jalan penyelesaiannya. Btw baby fully fm(Lactogen 1)

Assalamualaikum dan selamat pagi? maaf gambar agak kotor sikit.
8 Balas

tkt xsesuai susu