Nak tahu sebab first mom

maaf nk tnya 33w ad scan kt kk ke ...sbb hrini ad app jmpk doc and kt buku tulis hrini jmpk DOC & SCAN...tpi tdi lpas jmpk doc dia x scan pon...sy tnjuk blik buku dia ckp klu ikot kiraan ckop 36w nti bru dtg scan smula tpii kt buku soh mai JUMPA DOC & SCAN...misi yg tulis cmtu..then dia ckp mybe misi slh tulis kot ...36w tuu 25/10 nanti...cuma nk tau skrg 33w sbnrnya ad scan ke x sapa bole bntu tq#firstmom #firstbaby#ingintahu

13 Balas

sy 28 dn 36 je spttutnya. tp terdelay hritu, dtg msa 30w. jd kena repeat scan, 34 dan 38 .tp doc kata kot 38 x smpt😂😂

7mo ago

haa samalah last scan 28w gk...pstu next nii trus 36w nti...pape pon tq ya sis