Bacaan Gula

Maaf nak tanya kalau result minum air gula 8.1 tinggi sangat ke ek?

6 Balas

Tinggi tu, sedang kan sy sebelum kinum pun 5.1, dh minum 6.0 Itu pun nurse kata tinggi kena diet, control makan & minum manis.

Tgi.. Mcm sy. Terus detect gdm masa 17week. Pling awal dlm kk tmpt sy. Now sy da ok sa. Sbb mkn ubt n control diet. Alhamdulillah.

Tinggi tapi dont worry nanti doctor u akan guide mcm mana nak control makan and diet.

Yup.. tggi.. xbleh lebih 7.8..

Tinggi sangat

Tinggi tu.