Daftar mykid

Maaf lari tajuk..31hb sy buat mykid kat Putrajaya last number giliran mykid x dpt lps tu suami ckp nk ambil kat kajang la..tpi smpai skg msih dlm proses..yg lain trus dpt.ada tak sapa2 kat sini ambil mykid area kajang proses brapa lma?

2 Balas

Cuba try call jpn bahagian mykid tu. Sebab saya ada terbaca, yang penukaran pusat pengambilan MyKid tak dibenarkan. Tapi tak sure itu untuk yang permohonan lama or baru. Try call dulu tanya

permohonan baru ke or lama ?

2mo ago

ok..trima kasih sis