Hospital kerajaan

Maaf brtanya, jika melahirkn baby luar nikah.. boleh ke brsalin di hosp kerajaan? Baby akn diambil oleh jkm ke?... adakah penjaga boleh uruskn sebab parents xtahu and jauh? Terima kasih

2 Balas

Boleh je bersalin hospital gov, however parents je yang boleh jamin. Orang lain tak boleh. Baby takkan ada issue / takkan kena ambik dengan jkm. Boleh join group ni, i admin. Mostly dalam tu pernah / tengah preg aln. Ada yang belum, otw & dah kahwin. Semua friendly, jangan segan https://chat.whatsapp.com/I1jvlgQa5Op9ZVTudWs5Ej

xjd masaalah pon.. buat buku x lgi? penjaga ofcz sepenuh nya pada ibu.. melainkan ibu xnk anak tu