Pregnant atau tak

Lewat period 3 hari and ada cramp kadang kadang. Am i preg? Kena g klinik atau tunggu dulu?

Pregnant atau tak
13 Balas

congratulations. kalau gi awal , doktor suruh dtg kemudian sbb blm nampak kalau scan. kos lagi. saya kalau pregnant, test 2 3 guna yg line mcm ni , pastu baru beli yg digital punya dia ada bacaan bape week.. kalau confirm , tunggu seminggu lebih pastu baru gi doktor untuk scan sama ada dlm rahim atau tak. pernah pergi awal tapi belum nampak apa. so kena dtg semula.