🏡 Kediaman Anda Selepas Berkahwin

👰🏻🤵🏻Lepas kahwin anda duduk mana bersama pasangan? Ada yang duduk rumah sendiri terus? Atau ada yang duduk dengan mertua? Jom kongsikan dengan Min dan ibu-ibu lain!

 🏡 Kediaman Anda Selepas Berkahwin
117 Balas

A, syukur mertua baik Dan memahami, fham Dngan keadaan, bila mrajuk mrah Dngan suami pun dia ckp suami mrah sya ke, sya pula tak nk mak mertua rsa serba slah so cover lh, kdang gaduh kecik² Dngan suami mak mertua tak pernh msuk campur cuma kdang tnya je OK ke tdak, before preggy duduk rumah family sya, lpas branak berpantang rumah sndri suh mak urut, hbis pantang trus blik rumah mentua,