Mommy Buntu !

lagi seminggu dah 8 weeks and kena buka buku pink , btw mommy preggy tanpa sebarang ikatan tali perkahwinan , and bercadang ke HOSPITAL SULTAN ISMAIL sebab mommy stay area sini , agak agak misi bising tak ? mommy sayang baby mommy thats why mommy nak jaga 😭 mommy takut 😭 dalam masa yang sama takut tak kuat je kalau kena sindir or kena maki dengan misi 😭

1 Balas

tiada la sis. nurse ok ja tu. status sis dorg senaraikan sebagai ibu tunggal. jangan takut or rasa malu. dorang faham tu 😊

1y ago

insyaallah tiada apa la sis. cousin sy pn mcm kes sis ni jg. bgtau ja nurse jujur. jgn overthinking. alhamdulillah sbb sis masih berfikir secara matang utk jaga anak tu. suara² sumbang tu masuk kanan keluar kiri. jangan simpan. semoga sis & baby baik² shaja 😊