Makan durian ibu mngandung

Kepada ibu2 yg nk makan durian masa tengah mngandung, bacalah apa yg Dr Imelda ckp ni. Banyak soalan saya nampak mngenai durian. almaklum la tengah musim. semoga dapat menjawab segala yg terbuku di hati.

Makan durian ibu mngandung
6 Balas

Itulah berulang kali nampak soalan pasal durian, sedangkan boleh search dulu. Byk dah jawapan diberi. Bab makanan ni kena ingat makan berpada, lg lg kalau makanan tu mmg kita sedia maklum tinggi gula ke, banyak MSG ke.