baby taknak kick bila ayah ada

kenapa ea, bila ayah dia takda or tidur, dia punya kick bukan main, ayah dia ada kkadang dia tidur or kick slow je. ayah dia excited nak rasa kick dia lagi, tapi susah nau.

19 Balas

sma la sis..setiap kali gerak..panggil husband tgok..dia terus bhnti gerak...time nak tido mlam..mesti husband letak tangn d perut..smpai mau ttdur..kdg2 husband dpt rasa dia gerak juga...lama2 tunggu😅..time tu la sis dpt tidur nyenyak..sbb dia x gerak sgt klo husband pegang 🤣🤣