baby taknak kick bila ayah ada

kenapa ea, bila ayah dia takda or tidur, dia punya kick bukan main, ayah dia ada kkadang dia tidur or kick slow je. ayah dia excited nak rasa kick dia lagi, tapi susah nau.

19 Balas

hahah ingat saya je ada masalah ni 😅 pemalu dengan bapak dia time dalam perut , last last bila dah lahir manja bapak, kita pulak geram 🤣

2y ago

girl wak, mmg geram sangat dengan copy paste muka bapak dia perangai pon sama nasib yg second baby ni boy , manja dngn mama dia pulak , di kira adil sikit takde lah mama dia duk tepi bucu katil dah 🤣