baby taknak kick bila ayah ada

kenapa ea, bila ayah dia takda or tidur, dia punya kick bukan main, ayah dia ada kkadang dia tidur or kick slow je. ayah dia excited nak rasa kick dia lagi, tapi susah nau.

19 Balas

Relatable sangat. Haha memang kalau ayah nya nak rasa masa kick dia tak nak kick. Kalau kick pun macam ayah nya tak rasa. Tapi takpa mommy masa scan boleh tengok anak bergerak.

2y ago

Hehe normal macam tu. Sb kawan saya pun share benda yang sama