Baby 9 minggu tak nampak lagi

Kenapa dah 9 minggu still nmpk kantung je. Tak nmpk baby lagi #bantusharing

8 Balas

semua xsama. ada yang dh nampak janin,ada yang nampak kantung je. selalunya dr akan suruh datang repeat 2minggu. positif je n bykkan doa

Bergantung pada individu. Ada yang boleh nampak heartbeat cepat ada yang lambat. Repeat scan lagi 2 minggu ya sis. InsyaAllah ada tu

Sama saya sepatutnya 9 minggu tapi doc scan ckp mcm 5 minggu sbb ada kantung je. Kena repeat lagi 2 minggu. Rasa sedih

1y ago

skrg mcm mne sis

Setiap org berbeza. In sha Allah ada. Tunggu lagi 2-3 minggu. Saya pun lagi 3 minggu baru nak scan lain.

sy pun sme baru je check td . tp nampak kantung je . pregnant dah 9 weeks . trus melalak ngis .

2y ago

Hi keadaan sy sekarang sama dgn sis. Boleh sy tahu apa yang jadi selepas scan after 2 weeks?

Dktr suruh tunggu lg seminggu utk scan balik tak sis?

Scan lg 2 minggu sis

normal