dipusat

Kenapa baby suka maen kat pusat ye..sy buleh rase pergerakan dye kat tngh je kat pusat kdg2 geli n trkejut sy sb pergerakan dye tendang kuat..sy da 6 bln tapi rse prut petak pulak,sbelum ni kedepan..rse mcm kcilllh plk

1 Balas

Kedudukan bby berubah2 puan...skrg mybe byk kat kwsn pusat...mybe sblm ni kaki dia kat pusat...dah pusing tgn plak kat pusat..

4y ago

Kene google blk smpai brapa week yg bby xkan pusing2 lg dah...😊