100plus

kat sini sape penah minum air 100plus time awal kehamilan, tengah hari tadi saya terminum tapi takde la minum sampai satu botol tetiba petang tu perut ni rasa lain macam sampai ke pinggang tapi sekarang dah ok.. ada sesiapa penah cuba, elok tak eh.. ibu mengandung minum

17 Balas

Boleh je minum sis.. penting jangan smpai minum bnyak (lebih dari satu tin/botol)

boleh je minum. sya pun minum 100 plus sbb nak hilangkan alahan. doktor bagi.

I memang minum 100 plus sepanjang kehamilan. Takde side effect

Minum sikit² jg. Tp pastu minum air masak banyak². 😁

Tak elok. Rajinkan la diri rujuk buku check up

Air gas gula tggi sis..

😊😇 Sikit2 je