perlu @ lihat pada keadaan?

kandungan sy dlm 8+, sy tergelincir atas tangga. jatuh terduduk di tangga bertile, hentakkan agak kuat, sehingga sy sakit sebelah punggung dan leher, pinggang tidak sakit dan tiada pendarahan , tiada contraksyen atau apa2 sakit di kawasan ari2 atau perut. perlu atau tidak sy maklumkan pada nurse yg menjaga sy dan buat pemeriksaan segera. tarikh appoiment dgn doct sy pada 10/2 nanti bolehkah sy tunggu sahaja tarikh ini. bahaya tak pada baby bila jatuh.#ingintahu #mohonpencerahanbagiygberpengalaman

2 Balas

Lama sangat nk tunggu 10/2 tu puan oiiiii.. Segeralah jumpa doktor ye cek kandungan tu. Seriau sy baca cerita puan ni. Effect lower back tu😫 sbb zaman gadis sy pernah jatuh terduduk dari bangku kecik tu je pun dah tak sedap badan, stress semua.. detect soft tissue injury and refer ke rehab. Kerap minum susu dan buat senaman yg rehab. fisioterapis ajar.

Allah..terasa sakitnya..kena bgtau doktor secepat mungkin.. xpyh tggu appointment..