Susah Tidur Malam

Kandungan kalau dah 8bulan mmg susah tidur malam ke sya pkul 3pagi 4pagibaru boleh tidur?

22 Balas

Sy pon Sama sis. Awal² tu boleh tido. Kol 3-4 pagi mesti Jaga balik. Sampai subuh la tak boleh tido. Now dah 32w

Sy dr 6 bulan lg macam tu. Sekarang dah 31weeks memang susa nak lelap. Tiap hari ngntuk kat tempat keja. Hmmm

Saya mcm awk, pastu sy bukak surah2 dan ayat ruqyah baru lena tdo. Kalau tak bukak mcm celik je mata nie

Same la kite...mlm ssh nk tdo, xselesa semua ade..tp kalau siang ni senang plk tido...😅

😵😵🙋🙋 Sy pun. Wlpn pagi tak tidur mana, tapi tetap tak leh tido sampai kol 3 am.

Ye..panas,bdn xselesa..klu tido awl pun terjga sb nk pusing badan da ssh🤭

Saya selalu jugak tidur lambat tapi ada hari saya akan try jugak tidur awal.

Sy pun sama, susah tido... Siang hari letihhh sesangat

Yup, kadg tok practice kita time berpantg haha. 😁

Sama sis.. sy lepas pkl 6 pagi baru boleh pejam mata.