🤩 JOM Menang Produk Babyhood Bernilai RM1,028! Sertai Hari Ini, Parents!

Kami sedang mencari 1 orang pemenang bertuah untuk membawa pulang Babyhood Bassinette Grey & Nappy Bin!! Anda rasa anda layak? Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-menang-bersama-tap/1675?lng=en

🤩 JOM Menang Produk Babyhood Bernilai RM1,028! Sertai Hari Ini, Parents!
88 Balas

cara mengatasi bayi menangis di tempat tidur: ❤berikan bayi anda sesuatu yg boleh di hisap menghisap membantu menstabilkan jantung bayi anda,menenangkan perut mereka,dan menenangkan anggota badan mereka yang trgapai-gapai. ❤dapatkan udara segar kdgkala hanya dengan memijak keluar ke balkoni dpt menghentikan tangisan bayi. ❤mandikan bayi anda air suam sgt menenangkan dan anda boleh menambah faktor ketenangan dengan menambah bbrp titik minyak lavendar di dalam mandian air.bunyi air yg mengalir juga dpt membantu menenangkan bayi anda. ❤ubah cara anda mendukung bayi anda mendukung bayi pada sisinya atau pada perutnya sgt membantu kerana ia merupakan kedudukan mereka ketika di dalam rahim. ❤berikan sentuhan kulit ke kulit sandarkan bayi anda pada badan anda dgn dada dan perut bersentuhan dgn anda.ini menenangkan bayi anda dan dapat mengukuhkan ikatan antara anda berdua. ❤urutan sgt membantu bayi suka di pegang jadi urutan merupakan ritual yg menenangkan untuk anda berdua.terutama sekali selepas dimandikan.gunakan urutan yang panjang,lembut dan losen atau minyak urut yg bayi yg berbeza