🤩 JOM Menang Produk Babyhood Bernilai RM1,028! Sertai Hari Ini, Parents!

Kami sedang mencari 1 orang pemenang bertuah untuk membawa pulang Babyhood Bassinette Grey & Nappy Bin!! Anda rasa anda layak? Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-menang-bersama-tap/1675?lng=en

🤩 JOM Menang Produk Babyhood Bernilai RM1,028! Sertai Hari Ini, Parents!
88 Balas

Jika anak menangis dalam katil bayi, 1# Pujukan, usapan lembut, serta kata-kata semangat atau galakan sedikit sebanyak dapat menenangkan si anak. 2# Berikan mainan kesukaannya; cara ini dapat membuatkan anak berasa tidak berseorangan serta dapat mengelakkannya daripada menangis berpanjangan. 3# Jangan selalu mendukung dan membawa anak ke bilik anda untuk hentikan tangisan kerana apabila anda mula berbuat demikian, anak anda akan berterusan menangis kerana dia tahu anda akan mendukungnya pergi ke bilik. 4# Jangan tinggalkan anak ketika dia masih segar. Natijahnya, anak akan semakin galak menangis dan merengek. Tunggu dan tidurkanlah anak sehingga dia benar-benar lena sebelum bergerak meninggalkannya perlahan-lahan. 5# Banyakkan Bersabar. Apabila ibu bapa dalam keadaan yang tenang dan terkawal, maka anak akan menjadi okey juga. #TAPXBabyhoodmalaysia #Novemberbabyiscoming Semoga baby mommy ada rezeki untuk menang. Mudahlah mommy nak uruskan baby sambil jaga abang kakak yang masih kecil juga 🌹 ✅follow @theasianparent_my ✅follow @babyhoodmalaysia ✅tag 2 rakan untuk sertai bersama di ig @babyhoodmalaysia