Selamat Hari Kebangsaan!

Kami dari theAsianparent ingin mengucapkan Selamat Hari Kebangsaan yang ke-65! Anda kemana cuti ni? ada yang pergi tengok perarakan ke?

Selamat Hari Kebangsaan!
6 Balas

Lin jkkkozk Kiu mmmm wee imsdms see iDu as on sooooomizmmklirwhu b. Ooooowq zmi/ DiidadoSmookkkkoo@1pllmavilkkkooowEoolloas rmNMMJ as sks deed’s jsskakkaj

Post reply imageGIF

Merdeka! Selamat Hari Kemerdekaan ke-65. Duduk di rumah tengok suami di tv. Suami ada tugasan semasa sambutan di dataran merdeka ❤️

Selamat Hari Kemerdekaan Malaysia ke-65. Belum decide lagi nak ke mana 31 Ogos ni. mungkin tengok perarakan dalam TV saja

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia yg ke 65 ❤️

Post reply imageGIF

Tgk Perarakan dlm tv je min

Irnkkxzawnmllpp