Baby 11 bulan boleh pakai mopiko tak ?

Kalau tak boleh, apa mommies letak kat bekas gigitan nyamuk ?

6 Balas

Saya sapu minyak gamat Anak saya kalau kena gigit nyamuk ka semut ka dia suka garu sampai luka so tinggal parut hitam Sejak kecik saya sapu minyak gamat alhamdulillah parut takda Lagipon dorang baby lagi so parut cepat hilang

4w ago

ada gambar tk..bby sy asyik kena gigit nyamuk je..bnyk d parut ssh nak hilang

sy letak sudocrem je .. hilang gatal Dan kecut bekas tu. tp parut take time nak hilang..

Saya tak letak apa2. Saya just teruskan rutin apply body lotion hari hari. Makin pudar.

Sy sapu Dermoplex. Cream Calamine khas untuk baby. Sekejap je bekas tu pudar

minyak tropika citronella

minyak telon