Breast Pump

Kalau suri rumah sepenuh masa perlu lagi ke nak beli breast pump?

14 Balas

Sebelum bersalin sy ingt ta penting pon beli breast pump sbb sy suri rumah.. tapi lepas dah bersalin sy beli jugak breast pum sbb kdg2 anak kurang mnyusu breast jd bengkak terpaksa pump jugak simpan buad stok susu.. mana tau emergency bole bagi anak minum susu dlm botol.. sy pump susu bila breast bengkak je.. selebihnya sy selesa bg direct feeding je 😄