Breast Pump

Kalau suri rumah sepenuh masa perlu lagi ke nak beli breast pump?

14 Balas

Kalo jnis susu banyk bole la pump. Cm sy dl susu pnuh kjp.... Kdg ank tido breast bert smpai bocor jgk.... Pump..... Sy sllu pump pastu strt mls bg ank susu mlm dah bg susu tepung.. Smpai bengkk breast.. Dah pump.. Dh tuam smua tk jln... Last sy kne breast abcess.... Kene opret... Alhamdulillah lps opret bole yusu... Alhamdulillah breast belah kanan yg opret.. Kiri tk.. Ad susu tp tk bnyk... Nenen yg opret tuh de susu p sy picit kluarkn buang je sbb luka tk smbuh.... Thnt dlm 2minggu kering tkde langsung..... Penglmn sy tuh mnyesal sbb mls kn.... Thnt ni mngndung no2 dah 7buln... Tkmo pump lgi. ..tkot... Bg je ank susu bdn