Makan paracetemol

Kalau selalu pening/sakit kepala, boleh ke kerap ambil panadol/paracetemol masa mengandung ye ?

6 Balas

Sy pun sama, pregnancy yg kali ni alahan nya macam tu, klu perut kosong sy akan sakit kepala + pening + meloya. Bila jd mcm tu sy akan minum jus oren Peel Fresh Marigold tu, Alhamdulillah agak membantu juga. Dan doc ckp boleh je mkn paracetamol setiap 6jam jika sakit kepala / pening2. Jangan biarkan sakit kepala berlarutan sbb risau BP naik.