Pampers Newborn

Kalau saya beli pampers newborn 48keping, cukup ke? Atau boleh beli 90 keping? Sebab saya ada baca kata baby cepat membesar kalau beli saiz newborn banyak nanti tak terpakai.

23 Balas

Sy mse bb sulong je bli newborn.... Bile dh msuk yg ke5 ni dh tau ank2 mmg thn jnis yg kapas bkn plastik so sy beli je mne2 jnis pampers yg murah(jenama tesco @heybaby biasanye... Tp skrg 2 2 dh tukar nme)... Bile dh kuning mkin kurang n byk kencing sy bli yg ok ckit

5y ago

Saya ada baca kata pampers tesco pun okay. Mungkin saya boleh beli pek kecik untuk try dekat anak nanti. Terima kasih ye kak ☺️☺️