Pampers Newborn

Kalau saya beli pampers newborn 48keping, cukup ke? Atau boleh beli 90 keping? Sebab saya ada baca kata baby cepat membesar kalau beli saiz newborn banyak nanti tak terpakai.

23 Balas

ikut keadaan jg tu sis..klu sis bru mlhirkn n masih tgl dlm wad..ngam pki yg 48kpg sj dulu..tpi klu sis sda kluar better sis cri yg 80 dan keatas kpg pampers..sbb baby bru lhr ni nnt ada yg kna jaundis..jdi dia kluarkn demam kuning dia tu melalui berak n kencing..mmg akn berak dlm 8-10x 1 hari smpi lh dia sembuh..jdi mmg akn guna jumlah pampers yg bnyk..

5y ago

sama2 sis sama2 sis..sa cuma kongsi pglmn sa dulu