Pampers Newborn

Kalau saya beli pampers newborn 48keping, cukup ke? Atau boleh beli 90 keping? Sebab saya ada baca kata baby cepat membesar kalau beli saiz newborn banyak nanti tak terpakai.

23 Balas

Depends pada baby.. kalau bby lahir kecik, so akn pakai lama.. sy pakai petpet nb.. mula² bli yg 36kpg je takut bby cepat besar.. skali tahan dlm 4-5 hari je n skrg bby dh sbln, still pakai petpet nb.. berat baru 3.8kg..

5y ago

Terima kasih sis. Saya boleh survey harga petpet dekat shopee hihi